REPORT CARDS

Please see the office if you missed report card pick-up.

REPORTCARDS

Important Information for September

Please take a moment to review the newest bell schedules for the 2015/2016 school year: http://brookswoodsecondary.com/bell-schedules/

BROOKSWOOD SECONDARY SCHOOL

PROCEDURES FOR OPENING DAYS

September 8th, 9th, 10th & 11th  

TUESDAY, SEPTEMBER 8th

8:30 – 12:30    Grade 8s and CCAs only (Arrival by 8:15)

11:30 – 12:30  Grade 9 to 12 new students only (Meet in Cafeteria)

**Students must be in attendance for homeroom each day.

WEDNESDAY, SEPTEMBER 9th

(Homeroom lists posted on cafeteria windows)

8:25 a.m.                                 Welcoming Bell

8:30 – 9:10 a.m.                      Homeroom (40 minutes)

9:15 – 9:48 a.m.                      1 (33 minutes)

9:53 – 10:26 a.m.                    2 (33 minutes)

10:31 – 11:03 a.m.                  3 (32 minutes)

11:08 – 11:40 a.m.                  4 (32 minutes)

11:45 – 12:20 p.m.                  Lunch

12:25 – 12:57 p.m.                  5 (32 minutes)

1:02 – 1:34 p.m.                      6 (32 minutes)

1:39 – 2:11 p.m.                      7 (32 minutes)

2:16 – 2:48 p.m.                      8 (32 minutes) 

THURSDAY, SEPTEMBER 10th

(Homeroom lists posted on cafeteria windows)

 

8:25 a.m.                                 Welcoming Bell

8:30 – 9:10 a.m.                      Homeroom (40 minutes)

9:15 – 10:25 a.m.                    1 (70 minutes)

10:30 – 11:40 a.m.                  2 (70 minutes)

11:40 – 12:20 p.m.                  Lunch

12:25 – 1:34 p.m.                    3 (69 minutes)

1:39 – 2:48 p.m.                      4 (69 minutes)

 

FRIDAY, SEPTEMBER 11th

(Homeroom lists posted on cafeteria windows)

 

8:25 a.m.                                 Welcoming Bell

8:30 – 8:45 a.m.                      Homeroom (15 minutes)

8:50 – 10:00 a.m.                    5 (70 minutes)

10:05 – 10:25 a.m.                  GL (20 minutes)

10:30 – 11:40 a.m.                  6 (70 minutes)

11:40 – 12:20 p.m.                  Lunch

12:25 – 1:34 p.m.                    7 (69 minutes)

1:39 – 2:48 p.m.                      8 (69 minutes)

 

 

 

Congratulations to Grads of 2015!

This slideshow requires JavaScript.

Help Prevent Forest Fires

smokeyDid you know that last year almost HALF of forest fires in British Columbia were caused by people?  Did you know that not all forest fires are “out in the woods” but can happen right here in our neighbourhood?  Please take care this summer when using ANY form of combustible.  If you see a wildfire, please call 911.

 

 

Have a SAFE and FUN time this SUMMER!

See you in September!

Grade 12 Information for Grads of 2016

This slideshow requires JavaScript.

PICK UP YOUR YEARBOOKS

PLEASE PICK UP YOUR YEARBOOK.

ROOM 239!  

Just come by anytime the door is open.

 

Older posts «